Ervaar onze kwaliteitskenmerken

Betrokken

Zonnepanelen D.EDGE zorgt dat het best bij uw situatie passende systeem, zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt.

We vinden het belangrijk dat onze installaties optimaal presteren. Vandaar dat we service contracten aanbieden om de prestaties van uw installatie optimaal te houden. Daarbij zijn we gevestigd midden in Noord-Brabant en zijn we in de buurt mocht er onverhoopt iets zijn aan uw installatie.

Tevens vinden we het belangrijk om te delen. We zijn daarom betrokken en sponsoren de volgende  initiatieven:

New generation Brasil

Duchenne Heroes via Finnspiration

Financieel optimaal

D-Edge kiest heel bewust voor panelen en omvormers van Aziatische en Israëlische makelij. De afgelopen jaren hebben deze producten bewezen gelijkwaardig of zelf beter te zijn dan producten uit andere landen.

Standaard kiezen we voor omvormers van het merk Solar Edge. Deze omvormers regelen de opbrengst van ieder paneel afzonderlijk waardoor het voordelen heeft in opbrengst en veiligheid.

Subsidies

Wij hebben veel ervaring met subsidies en financiële voordelen voor duurzame installaties.

Voor particulieren zijn de salderingsregeling en BTW teruggave van belang. Voor bedrijven zijn er aanvullend daarop ook nog andere subsidie- en fiscale mogelijkheden in de vorm van SDE+ subsdie, ISDE subsidie, Energie Investeringsaftrek (EIA) en Kleine Investeringsaftrek (KIA).

Wij kopen direct bij in bij onze fabrikanten en leveranciers. Daarmee garanderen wij uw levering tegen goede prijzen.

We kunnen u op weg helpen met deze regelingen of ze voor u verzorgen.

Persoonlijk advies

In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen en de mogelijkheden door. We hechten er waarde aan om voorafgaand aan de realisatie de situatie te bekijken. We zullen in dit gesprek ook de mogelijkheden voor warmtepompen, airco’s en laadpalen doornemen zodat uw pand gereed is voor de toekomst.

Betrouwbaar

Wij denken dat mond op mond reclame het meest effectief is. We vinden het belangrijk dat we onze afspraken op tijd nakomen en dat u tevreden bent. Kortom, we zullen er alles aan doen om te zorgen dat u ons adviseert bij uw buren/familie.

Vakkundig

Onze installaties worden opgeleverd volgens de geldende wet- en regelgeving. Doordat we Solar Edge certified installateur zijn, kunnen we uw systeem optimaal ontwerpen.

Tenslotte zijn onze installateurs VCA gecertificeerd wat betekent dat we veilig werken.